У Чернівецькому аеропорту нейтралізували терористів

У Чернівецькому аеропорту нейтралізували терористівВони здійснювались відповідно до Плану організаційних та практичних заходів координаційної групи Антитерористичного Центру (КГ АТЦ) при Управлінні СБ України в Чернівецькій області.

В учбовій антитерористичній операції були задіяні сили та засоби КГ АТЦ, регіональних управлінь СБ України, МВС та МНС України, Державної Пенітенціарної служби України, підрозділи Чернівецького прикордонного загону, внутрішніх військ МВС та ЗС України, а також представники Чернівецької облдержадміністрації, міської ради та аеропорту.

Мета навчань – перевірка стану готовності та відпрацювання спільних дій усіх суб’єктів боротьби з тероризмом на об’єктах транспортної інфраструктури. У ході заходу зроблено акценти на ефективності взаємодії відомств, які задіяні у загальнодержавній антитерористичній системі.

Навчання на реальному об’єкті дали змогу представникам задіяних підрозділів на практиці відпрацювати тактику припинення терористичних проявів та комплекс заходів, спрямованих на протидію терористичним загрозам.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

peredplata