Супутникові знімки Чернівців, Кіцманя і Заставни на Яндекс.Картах

На Яндекс.Картах з’явилися супутникові знімки Чернівців, Кіцманя і Заставни. Вони доповнюють звичайну карту міста, дозволяючи отримати про нього повніше уявлення. Наприклад, на знімку можна побачити, де в Чернівцях \”найзеленіший\” район або чи є біля магазину паркувальний майданчик. А місцевим жителям, мабуть, буде цікаво подивитися, як виглядають із космосу знайомі вулиці.

На основі супутникових знімків користувачі можуть самі створювати карти міст — на сервісі Народна карта. Об’єкти, які буде позначено на цьому сервісі, стануть доступні й на Яндекс.Картах — на шарі Народна карта. Так, якщо показати на знімку нещодавно побудовану в Чернівцях будівлю або дитячий майданчик, їх можна буде знайти на maps.yandex.ua.

Як повідомляє Компанія \”Яндекс.Україна\” зараз на Яндекс.Картах є супутникові знімки понад 400 міст України. Раніше Яндекс додав на сервіс свіжі знімки Вижниці, Сокирян, Хотина та ще 5 міст Чернівецької області. Тепер користувачі можуть побачити на фотографіях із космосу всю область — разом із Чернівцями.
Прес-служба

peredplata