В міській раді як мантру кажуть, що вони працюють

В міській раді як мантру кажуть, що вони працюють\”Комунальники працюють у посиленому режимі\”. Такими словами починається прес-повідомлення Чернівецької міської ради. Як і більшість цими днями. І звітують про кількість людей, кількість розчищених вулиць тощо. Ще й на світлині нарешті видко ту спецтехніку. А що насправді маємо? По вулиці Руській – не пройти, не проїхати. Вони працюють?

Зокрема, в останньому повідомленні сектору інформації та зв\”язків з громадськістю ЧМР йдеться, що цими днями всі сили чернівецьких комунальників були спрямовані на ліквідацію наслідків снігопаду, який вже другу добу засипає вулиці нашого міста.
Станом на сьогоднішній ранок на розчистку Шевченківського району вийшло 170 двірників, також до прибирання долучились 64 штатних працівники КЖРЕПів та 6 одиниць техніки.

Комунальники Першотравневого району задіяли 85 двірників, 54 штатних працівники та 5 одиниць спецтехніки. Садгору від снігу рятувало близько 200 чоловік та 16 машин.

Працівники МіськШЕП здійснили 48 виїздів, на дорогах міста працювало 28 чоловік та 25 одиниць техніки, які розчистили 66 чернівецьких вулиць та використали 63,5 м3 піщаної суміші.

Світлина з сайті міськради

peredplata