Трасу довго не перекривали, бо повірили Папієву

Трасу довго не перекривали, бо повірили Папієву18 грудня працівники підприємства ТзОВ ВКТ «Арго» м. Хотин перекрили рух транспорту на автошляху державного значення Чернівці-Хмелницький на мості через річку Днстер у селі Атаки Хотинського району, який сполучає Чернівецьку та Хмельницьку області. Станом на 13.00 год. ранку голова Чернівецької ОДА Папієв вмовив 60 працівників заводу розблокувати рух транспорту на мості і впритул занятися вирішенням їхніх проблем – звести конфлікуючі сторони та представників банку, у якого під заставою знаходиться майно підприємства.

До цього по обидва боки мосту утворився велетенський затор із автомбілів. У такій спосіб працівники \”Арго\” намагалися звернути увагу влади та громадськості на бездіяльність судових та правоохоронних органів стосовно невиплати заробітної плати працівникам підприємства ТзОВ ВКТ «Арго», а також на сприяння місцевої влади протиправним діям колишнього керівництва заводу.

Проблема із заборгованістю зарплатні працівникам ТзОВ ВКТ «Арго» постала вже давно. Однак досі навіть не простежуються шляхи до її розв’язання. Протягом майже цілого року працівники підприємства намагаються домогтися виплати належної їм зарплатні.

Джерело та світлина БукІнфо.

peredplata