Миколці з Буковини конче потрібна пересадка нирки

Миколці з Буковини конче потрібна пересадка ниркиМиколці з села Коболчин Сокирянського району всього п’ять. У нього хронічна хвороба нирок. 26 березня 2012 року хлопчик потрапив до реанімаційного відділення токсикології та інтенсивної терапії, де йому був поставлений ПД катетер. З того часу малюк перебуває на перитоніальному діалізі (5 разів в день щоденно). Довготривале застосування діалізу надзвичайно шкідливе для дитячого організму. На жаль, це може призвести і до смерті дитини. Та Миколку можна врятувати! Йому потрібна пересадка нирки.

— На жаль, у нашій країні для більшості хворих це нереально, — скрушно говорить мати Миколки Надія Ільніцька. – Донором може бути тільки найближчий родич. Але за станом здоров’я ми з чоловіком донорами бути не можемо. Тому наш син потребує пересадки трупної нирки. В Україні ж такі пересадки роблять украй рідко. Тому ми звернулися за поміччю до медиків республіки Білорусь. Ціна такої операції для громадян України становить 30-40 тис. доларів (в залежності від постреабілітаційного стану). А пенсійна допомога на дитину і непрацюючу маму становить 1024 гривні та не дає можливості нам самостійно зібрати необхідну на операцію суму. Я щиро надіюся на розуміння і допомогу, вірю, що наша дитина не залишиться наодинці зі своєю хворобою, що серця буковинців не залишаться байдужими і моя дитина зможе жити повноцінним життям.

Ми теж у це віримо! Адже кожен з нас може долучитися до порятунку Миколки, надіславши хто скільки може. Адже кожен день для Миколки – це болісні процедури і нищення нирок. Не будьте байдужими!

Батьки будуть вдячні за будь-яку допомогу!

Ф.І.О: Ільніцька Надія Іванівна

И.Н.Н: 2744918443

Номер рахунку (ПриватБанк): 4405885017600401

Моб. Тел.: 097 107 54 56
Моб. Тел.: 067 843 06 24, 0507108690

peredplata