На Буковині триває приписна кампанія

На Буковині триває приписна кампаніяУ військових комісаріатах Чернівецької області триває приписна кампанія щодо взяття на військовий облік юнаків 1996 року народження.

Приписка проводиться районними військовими комісаріатами за місцем проживання юнаків. Для її якісного проведення у військових комісаріатах області утворено комісії, до складу яких увійшли представники військкоматів, органів внутрішніх справ, лікарі, психологи та інші фахівці.
Станом на 22 січня до військових комісаріатів Буковини для припису вже прибув 2 тисячі 351 юнак, що складає 44% від кількості осіб, які підлягають приписці.

За результатами медичного обстеження у районних військових комісаріатах Буковини придатними для проходження військової служби визнано 1 тисячу 108 юнаків з тих, хто з початку приписної кампанії прибув для постановки на облік.

Як зазначив начальник відділу обліково-призовної роботи – заступник Чернівецького обласного військового комісара з (призову) підполковник Вадим Петляк, головним завданням під час проведення приписної кампанії є ретельний відбір майбутніх захисників Вітчизни з області з метою якісного комплектування Збройних Сил та інших військових формувань України військовослужбовцями строкової служби.

Підполковник Сергій Берець.

peredplata