На Буковині потрібно відремонтувати 10 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття

На Буковині потрібно відремонтувати 10 тисяч квадратних метрів дорожнього покриттяЗа словами начальника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігоря Гаха, цими вихідними був здійснений ямковий ремонт на мосту в с. Атаки Хотинського району, а також розпочались роботи на дорозі державного значення Житомир-Чернівці. Усього ж в краї потрібно відремонтувати 10 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття, зазначив Ігор Гах.

Як повідомляє прес-служба ОДА, голова Чернівецької ОДА доручив Службі автомобільний доріг області щовечора інформувати профільного заступника голови облдержадміністрації про план робіт ремонтних бригад дорожників на автошляхах краю на наступний день. Наголошується, що питання доріг має бути взяте на щоденний контроль. Мова йде про темпи ремонту доріг і якість робіт.

Ми ж закликаємо наших читачів повідомляти про найгірші відрізки доріг і, за можливості, надсилати на нашу електронну скриньку (chas_@ukr.net) фото та відео. Також звертаємось до водіїв: гуртуйтесь, подавайте позови до суду на бездіяльність влади, вимагайте ремонту доріг, адже з кожної копійки, сплаченої вами за пальне, йдуть відрахування на утримання доріг.

peredplata