В Чернівцях об\”єднались серця

Чернівці є одним із найромантичніших місць на землі. Так вважають всі ті, хто побував у цьому містечку. Створює цю романтику не тільки архітектура та краса міста, але й її мешканці, закохані пари, які прогулюючись вулицями міста радують погляд інших перехожих.

Щороку велика кількість закоханих об’єднують свої серця в одне єдине зароджуючи нову сім’ю. Цей день в житті як дівчини так і хлопця і дуже знаменним. Адже змалку дівчатка мріють про гарну весільну сукню, карету та казкового принца. Так і хлопчик мріє про чарівну принцесу біля себе, з якою він буде кружляти у вальсі. Але бачачи в якому скрутному становищі знаходиться наша держава, яка не спроможна допомагати нашим молодятам, мрії їхні не завжди можуть стати реальністю.

Тому і був створений благодійний проект під назвою « Закохана Буковина». Метою проекту є допомога в організації та проведенні весілля малозабезпеченій молоді нашого краю, а також популяризація реєстрації шлюбу, створення сім’ї серед молодих людей. Особливо молодь в селі,які не мають можливості де заробити кошти на весілля і провести його гідно можуть звертатися до цього проекту і отримати тут допомогу.

15 лютого 2013 року проект відбуватиметься в четверте. За роки проекту було організовано понад 90 весіль та залучено до благодійності понад 80 підприємств. Уже традиційним стає запрошення на цей захід ті пари, які відзначають свій золотий ювілей подружнього життя і можуть поділитися своїм досвідом сімейного життя.

Всі ті, які вже збудували своє сімейне гніздечко і мають можливість допомогти молодим парам стати щасливими, також можуть приєднуватися до цього проекту і допомагати не тільки коштами, але й добрим словом та ділом.

Ми повинні не бути байдужими до проблем інших. А особливо тоді, коли зароджується нова родина, коли два люблячих серця зливаються воєдино.

Аліна НЯЙКО
Студентка 2 курсу факультету історії, політології та міжнародних відносин

peredplata