Прокуратура вважає висловлені Борисом Баглеєм думки неправдивими

Прокуратура вважає висловлені Борисом Баглеєм думки неправдивими 12 лютого ц.р. на одному з місцевих телеканалів під час випуску «Новин» прозвучало інтерв’ю з начальником Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Чернівецькій області Борисом Баглеєм. Чиновник зазначив, що (цитуємо) «…У Сокирянському районі один із прокурорів і його підлеглі стали власниками 4 га землі, і він був звільнений впродовж доби…»

У зв’язку з цим зазначаємо, що дане твердження чиновника не відповідає дійсності, адже ніхто з працівників прокуратури Сокирянського району землю у власність у такій кількості не отримував. Більше того, з 2010 року по нинішній час ніхто з працівників даної прокуратури за ганебні вчинки не був звільнений з роботи. До речі, як пояснив на наш запит(запитувала прокуратура області – ред.) сам Борис Баглей, оприлюднена ним інформація (цитуємо) «є помилковою».
Тому за дане неправдиве повідомлення діям чиновника буде дана належна правова оцінка – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.
Фото \”Букінфо\”

peredplata