Ветерани 8-9 травня зможуть 10 хвилин безкоштовно спілкуватись з побратимами

На честь 70-річниці Перемоги ПАТ «Укртелеком» надає кожному з учасників війни 10 безоплатних хвилин для спілкування з бойовими друзями, що проживають в інших країнах. Про це повідомляє прес-служба \”Укртелекому\”.

У рамках благодійної акції від ПАТ «Укртелеком» 8 та 9 травня 2015 року кожний учасник Великої Вітчизняної війни та особи, що прирівняні до них, отримують можливість спілкуватися з бойовими друзями 10 хвилин безкоштовно.

Хвилини можна використати для розмов з абонентами країн СНД та Грузії, цілодобово з квартирних телефонів за місцем реєстрації учасника ВВВ.

Можливість отримати безоплатне спілкування є традиційною благодійною акцією від ПАТ «Укртелеком» до 9 травня. Укртелеком розуміє, наскільки важливо для ветеранів відчути єдність з друзями і бойовими побратимами, і як соціально відповідальна компанія проводить свою традиційну благодійну акцію до 9 травня.

ПАТ «Укртелеком» вітає з 70-oю річницею Великої Перемоги і бажає приємного спілкування!
Звертаємо увагу! Телефонні розмови з абонентами мобільних операторів СНД та Грузії надаються за діючими тарифами.

Для довідки
Нагадуємо порядок набору для мiжмiського дзвінка (кількість безкоштовних хвилин, включених до вашого тарифного плану, дивіться в рахунку за телекомунікаційні послуги):
0 (дочекатися безперервного сигналу);
КОД МІСТА;
НОМЕР ТЕЛЕФОНУ АБОНЕНТА, якого викликаєте.

Нагадуємо порядок набору для розмов по СНД та Грузії:
0 (дочекатися безперервного сигналу);
0 (індекс виходу на міжнародний зв’язок);
КОД КРАЇНИ;
КОД МІСТА;
НОМЕР ДОМАШНЬОГО ТЕЛЕФОНУ АБОНЕНТА, якого викликаєте.

Довідка:
Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.
Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.
Компанія СКМ – професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництво мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.
До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG

peredplata