В Чернівцях асфальтову дорогу засипають піщано-гравійною сумішшю

Проблемну ділянку вулиці Чапаєва підсипають гравійно-піщаною сумішшю, повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Для полегшення проїзду транспорту на проблемній ділянці по вулиці Чапаєва сьогодні працює спеціалізована техніка. Наприкінці осені минулого року в районі вулиці Достоєвського сталося два обвали старої каналізації. Підрядною організацією було прокладено нові комунікації, однак погодні умови не дали змоги належним чином відновити дорожнє покриття.

«Грунт і досі просідає, постійно утворюються вибоїни, – розповідає заступник директора департаменту житлово-комунального господарства, начальник управління комунального господарства Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик. – Наразі ми вирівнюємо вулицю і підсипаємо її гравійно-піщаною сумішшю та щебенем. Загалом уся вулиця Чапаєва потребує капітального ремонту, і ми працюємо над вирішенням цього питання.»
Для початку, за настання стабільних погодніх умов на проблемній ділянці вулиці Чапаєва буде відновлено асфальтне покриття.

peredplata