В Чернівецькій міській раді запевнюють, що під час снігопадів життєдіяльність міста було забезпечено в повному обсязі

В Чернівецькій міській раді запевнюють, що під час снігопадів життєдіяльність міста було забезпечено в повному обсязіЗ 22 березня до 9-00 25 березня на чернівецьких вулицях цілодобово працювало 15 одиниць спецтехніки КП “МіськШЕП”. За вказаний час було здійснено 118 виїздів, використано 216 м. куб. піщано-сольової суміші, 29 тон солі, здійснено розчистку вулиць від снігу та обробку їх протибуксівними матеріалами. Вжиті заходи забезпечили безперебійну роботу громадського транспорту, а саме 8 тролейбусних і 49 автобусних маршрутів.

Із негодою в місті боролися: 2 грейдери, 8 автомобілів-розкидувачів з відвалами, 2 навантажувачі, трактор Т-150 з відвалом, трактори з лопатами і щітками. 23 березня додатково було залучено бульдозер КП “Спецкомунтранс” для розчистки вулиці Стефаника (дорога на сміттєзвалище ).

На період снігопадів життєдіяльність міста була забезпечена в повному обсязі, в штатному режимі працювали усі котельні МКП “Чернівцітеплокомуненерго”, КП “Чернівціводоканал”, міськРЕМ, МКП “Міськсвітло”, ПАТ “Чернівцігаз”, ліфтове господарство, ПАТ “Укртелеком” і КП “Міжнародний аеропорт “Чернівці”. Усі житлові будинки і заклади соціальної сфери були забезпечені необхідними житлово-комунальними послугами. Згідно графіка працювали заклади торгівлі, забезпечено проїзд швидкої медичної допомоги, вивіз ТПВ, санітарне прибирання і посипання тротуарів та прибудинкових пішохідних доріжок.

Щоденно працює біля 300 двірників і 14 одиниць техніки. Організовано цілодобове чергування керівного складу департаменту житлово-комунального господарства.

Станом на 9 годину 25 березня життєдіяльність міста проходить в штатному режимі. Згідно графіків на маршрутах працює 67 тролейбусів і 252 автобуси.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради (світлина – з сайту міськради)

peredplata