На Міжнародній виставці у Києві Чернівецька область представила свій туристичний потенціал

Як інформує управління інфраструктури та туризму, у XIXМіжнародній туристичній виставці UІTT2013 «Україна – подорожі та туризм», що традиційно відбулася у Міжнародному виставковому центрі в м. Київ, було представлено туристичний потенціал Чернівецької області. Презентували Буковину туристичні оператори, агенти та туркомплекси краю, представники управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації та департаменту економіки Чернівецької міської ради.

Для учасників і гостей виставки буковинці підготували різноманітні інформаційні матеріали про туристичний потенціал області, зокрема путівники, буклети, брошури. Як зазначає управління, завдяки проведенню заходів такого масштабу підвищується імідж краю, широкий загал, у тому числі закордоння, має можливість краще ознайомитися із туристичними ресурсами та принадами області.

Довідково: Туристична виставка UITT є членом Міжнародної Асоціації туристичних виставок ITTFA, Всесвітньої асоціації виставкової індустрії UFI, Всесвітньої туристичної організації UNWTO, Туристичної Асоціації Центральноєвропейських країн CECTA, Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації РАТА. UITT – це традиційне щорічне місце зустрічі туристичних операторів, агентств, національних і регіональних комітетів, авіакомпаній, страхових компаній, готельних та курортних комплексів. Виставка розкриває весь спектр туристичних послуг, починаючи з організації подорожей різними країнами світу і закінчуючи послугами з авіаперевезень, продажем залізничних білетів, розміщенням та бронюванням готелів, організацією конференцій, семінарів, наданням страхових послуг тощо.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata