У росії сарана атакувала місто, з якого літаки бомбили Маріуполь

 
Жителі Приморсько-Ахтарську почали скаржитися у соцмережах на навалу сарани. Згодом про цю “неприємність” почали писати й в низці російських ЗМІ.

У місцевій адміністрації розводять руками – мовляв, повністю знищити шкідників неможливо, адже вони живуть поруч із водоохоронною зоною, де не можна провести обробку, пише 24 канал.

“Неба у Приморсько-Ахтарському районі Краснодарського краю більше немає. Тепер замість нього – полчища сарани”, – бідкаються росіяни.

За словами російських посадовців, через пересихання рік площа ділянок, де сарана почувається комфортно, збільшується. Тому комахи почали відкладати личинки там, де раніше це було неможливо.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко прокоментував навалу сарани у росії.

“Українська бойова сарана атакувала Приморсько-Ахтарськ. Місто, з аеродрому якого щодня злітають літаки, що бомблять Донецьку область”, – зауважив Андрющенко.

Він додав, що саме з цього міста вилітали літаки, які скинули бомби на драматичний театр та пологовий будинок у Маріуполі.

“Так от, прямо зараз це кляте місто – під атакою бойової української сарани. Просто навала, з якою нічого не можуть вдіяти”, – зауважив радник мера.

Андрющенко підсумував, що сама природа мститься за Маріуполь.

peredplata