НЕ МОЖЕ БУТИ?! Прогноз погоди на зиму 2024

Прогноз на зиму 2023-2024 в Україні не вказує на значні зміни в порівнянні з попередньою зимою. Давайте дізнаємося докладніший прогноз для різних місяців зими.

**Грудень 2023**: У грудні очікується середня денна температура повітря близько -1 градуса, з нічною температурою від 0 до -8 градусів. Максимальна денна температура може становити +7 градусів. Опади, які включають дощ чи сніг, будуть обмеженими.

**Січень 2024**: Січень 2024 буде трохи теплішим, з середньою температурою повітря близько 0 градусів. Температура протягом місяця коливатиметься між -5 та -8 градусів. Опади очікуються на низькому рівні.

**Лютий 2024**: У лютому очікується середня температура повітря близько 0 градусів, що вище на один градус, ніж минулого року. Нічні температури в середньому опустяться до -11 градусів. Опади у лютому будуть незначними.

Загалом, прогноз не передбачає значних відмінностей в зимовій погоді в Україні у порівнянні з минулим роком. Днів із сильними опадами у вигляді снігу чи дощу очікується небагато, і середня температура повітря буде близько 0 градусів. Справжній зимовий холод очікується приблизно з початком грудня.

 

peredplata