Злива на Буковині розвалила хату, потопила курей та городи – фото.

У селах на Буковині сильна злива наробила великої шкоди. Зокрема, у селі Вікно колишнього Заставнівського району вода залила подвір’я, потопивши домашню птицю, розмила дороги і розвалила хату.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

“Внаслідок дощів розлився потік у центрі села і наробив біди. Води людям було по вікна. Повністю замулило дороги, потопило курей, гусей, качок, городи, криниці – усе. Нанесло гілля та всілякого сміття під хати. Навіть шматки нової дороги знесло у вулиці. Повалилася хата. На щастя, людей там не було. Ще й електроенергії немає”, – передає кореспондентка molbuk.ua















У сусідній Погорілівці ситуація також складна. Люди нарікають, що тепер залишаться без городини.

Наразі, передає кореспондентка, до села Брідок, що поблизу Дністра, поїхала велика кількість поліції та рятувальників.

“Це село знаходиться біля Дністра, тож там ситуація, мабуть, ще складніша”, – зауважує кореспондентка.

За словами заступника начальника управління ДСНС в Чернівецькій області Олександра Айсюка, на Заставніщину направили підрозділи рятувальників, оперативно-координаційний центр.

“Зараз проводиться збір особового складу. Туди відправили оперативно-координаційний центр на чолі з начальником зміни, начальника державного пожежно-рятувального загону і начальника Чернівецького районного управління. Все, що знатиму, повідомлю пізніше”, – пообіцяв Айсюк.

peredplata