Юні лісівники Сторожинецького лісового коледжу відзначили День знань

Сьогодні, 1 вересня, у Сторожинецькому лісовому коледжі розпочинається навчальний рік для ще одного покоління майбутніх лісівників Чернівецької області. Цей навчальний заклад дав лісовій галузі чимало хороших спеціалістів та став твердою основою для здобуття ними вищої освіти у кращих вузах країни. Його випускники працюють в обласних управліннях лісового та мисливського господарства, очолюють лісгоспи, обіймають керівні посади на лісогосподарських підприємствах.

Цьогоріч за лави коледжу сядуть близько півтисячі його вихованців, які отримуватимуть знання як на денній, так і на заочній формі навчання.
З нагоди початку нового навчального року до студентів Сторожинецького лісового коледжу звернувся головний спеціаліст відділу охорони праці Управління використання лісових ресурсів Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Мусійовський:
– Від імені Державного агентства лісових ресурсів України вітаю вас з початком нового навчального року. Для нашої країни настали важкі часи, коли ми повинні обороняти себе та свою незалежність від посягань інших держав. І лісова галузь не стоїть осторонь. Більше п’ятисот лісівників зараз борються на Сході України, а лісгоспи постійно надають допомогу військовим. Також проведено благодійний конкурс звалювальників лісу, призовий фонд якого було направлено на потреби АТО. На жаль, серед лісівників є втрати: п’ятеро наших колег загинули, виконуючи бойові завдання. Вірю, що ми подолаємо ці незгоди, і в усіх нас буде хороше і мирне майбутнє. Бажаю вам наполегливості, голоду до знань та вдалого навчального року!
З нагоди Дня знань та за високі трудові досягнення представник Держлісагентства України вручив директору Сторожинецького лісового коледжу Богданові Савчуку нагрудний знак «Заслужений лісівник України».
З привітаннями та побажаннями від лісівників Чернівецької області до студентів також звернулися головний спеціаліст відділу лісового господарства та мисливства Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Тарас Собко та головний лісничий ДП «Сторожинецьке лісове господарство» Василь Романюк. Вони побажали майбутнім лісівникам міцних і ґрунтовних знань та плідного навчального року.
Прес-служба Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства

peredplata