Поліцейські забезпечили охорону громадського порядку під час святкування Дня знань на Буковині

Сьогодні, 1 вересня, у навчальних закладах Чернівецької області відбулися урочисті заходи, присвячені початку нового навчального року. У зв’язку із карантинними обмеженнями, на лінійках були присутні лише учні початкових та випускних класів, їхні батьки та вчителі. Біля кожної школи чергували поліцейські. Їм вдалося не допустити надзвичайних ситуацій та порушень громадського порядку.

 

Від ранку поліцейські наряди розпочали посилене патрулювання територій шкіл Буковини. Також правоохоронці стежили за дотриманням Правил дорожнього руху водіями та пішоходами і не допустили ускладнень дорожнього року в час-пік біля навчальних закладів.

Загалом у День знань на Буковині до 400 шкіл пішли понад 10 тисяч першокласників. До охорони громадського порядку у цей день було залучено достатню кількість поліцейських для недопущення надзвичайних ситуацій та порушень безпеки.


Крім цього, у рамках Всеукраїнської акції «Крокуємо до школи безпечно» у День знань поліцейські взяли участь у профілактичному заході «Відведи дитину до школи». Правоохоронці організували супровід дітей вразливих категорій до навчальних закладів.


Нагадаємо, протягом тижня ювенальні поліцейські спільно з представниками соціальних служб та громадських організацій у найбільших містах Буковини проводили акцію “Канцелярія для навчання». Під час заходів організатори зібрали та передали необхідні канцтовари для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. 
                                                                                         Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

peredplata