Чернівецька область: протягом вихідних днів сталося 23 пожежі, під час яких травмувалося 2 людини

7 травня в смт КрасноїльськКрасноїльської ТГ Чернівецького району трапилась пожежа в житловому будинку. Пожежу помітили сусіди, знаючи, що всередині перебуває чоловік вони кинулись на допомогу. Люди вивели власника у безпечне місце, після чого повідомили про пожежу рятувальників. Внаслідок пожежі потерпілий отримав опіки та був госпіталізований до лікувального закладу. Вогнеборці 12 державної пожежно-рятувальної частини м. Сторожинець ліквідували пожежу на площі 70 кв.м.. Ще одна пожежа на якій травмувалась людина трапилась 8 травня в с. Тисовець Великокучурівської ТГ Чернівецького району. За попередніми висновками фахівців, пожежа в житловому будинку сталося внаслідок короткого замкнення електромережі. Площа пожежі склала 150 кв.м. На момент виникнення пожежі всередині перебував чоловік, який намагався самостійно ліквідувати загорання до приїзду рятувальників, однак всі його спроби виявилися марними, власник отримав опіки. Після чого потерпілий був госпіталізований до лікарні. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали на момент прибуття. Вогнем знищено перекриття та покриття житлового будинку.

7 травня в м. Чернівці на вул. Бородинській виникла пожежа в житловому будинку зблокованому з господарською будівлею. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Площа пожежі склала 150 кв.м. На місце події прибули рятувальники 2 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівці та ліквідували пожежу врятувавши житловий будинок від знищення. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, речі домашнього вжитку.

Інші пожежі, що сталися протягом вихідних днів в області мали місце в обласному центрі, Чернівецькому та Дністровському районах та були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області

 

peredplata