За незаконне зберігання боєприпасів буковинцю загрожує ув’язнення

За незаконне зберігання боєприпасів буковинцю загрожує ув’язнення – поліцейські завершили досудове розслідування
 
Співробітники поліції наголошують: навіть у період війни заборонено зберігати без відповідних дозвільних документів зброю, боєприпаси та вибухівку. Здавши добровільно органам влади нелегальну зброю і боєприпаси, ви звільняєтесь від кримінальної відповідальності.
 
Протиправні дії 60-річного жителя села Ширівці задокументували співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського райвідділу поліції. Здійснюючи заходи з протидії незаконному обігу зброї і боєприпасів, а також попередження злочинів з їх використанням, поліцейські провели на території домогосподарства чоловіка санкціонований обшук.
Під час слідчих дій правоохоронці вилучили патрони до нарізної вогнепальної зброї, які буковинець зберігав без передбаченого чинним законодавством дозволу.
За результатами досудового розслідування слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, а також склали обвинувальний акт і скерували його до суду. Буковинцю інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Дністровська окружна прокуратура.
 
Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata