На Буковині іномарка перекинулась в кювет: травмована неповнолітня пасажирка та 19-річний водій

24 грудня в селі Великий Кучурів внаслідок перекидання автомобіля в кювет травмувався 19-річний водій та 14-річна пасажирка. За фактом ДТП правоохоронці проводять досудове розслідування.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Ввечері, 24 грудня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Великий Кучурів. Для встановлення обставин аварії на місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та відділення № 5 (смт Глибока). Правоохоронці попередньо з’ясували, що 19-річний водій автівки «Toyota Sienna» не впорався з керуванням, допустив з’їзд автомобіля в кювет, з подальшим його перекиданням.

У результаті ДТП травмувався кермувальник та 14-річна пасажирка. Потерпілих доправили до лікарні для надання відповідної медичної допомоги. Ще троє пасажирів, віком 14, 17 та 18 років лікарі оглянули та відпустили додому.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.

 

peredplata