На Буковині у 19-річного водія виявили фальшиві документи на авто

Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки співробітники поліції вилучили у 19-річного водія автомобіля «Volkswagen Passat». Правоохоронці зупинили чоловіка за порушення Правил дорожнього руху в місті Новоселиця. Під час досудового розслідування дізнавачі поліції зібрали достатньо доказів причетності кермувальника до кримінального проступку.

10 січня патрулюючи території обслуговування працівники групи реагування відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького РУП, за порушення Правил дорожнього руху, зупинили 19-річного водія автомобіля «Volkswagen Passat». Під час перевірки документів кермувальник надав поліцейським свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Правоохоронці вилучили фальшивий документ та відправили на експертизу до Чернівецького НДЕКЦ.

За результатами судової технічної експертизи документів, бланк свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу на автомобіль марки «Volkswagen Passat», не відповідає встановленому зразку аналогічного бланка документа, що перебуває в офіційному обігу на території України.

Дізнавачі поліції відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснював Новоселицький відділ Чернівецької окружної прокуратури.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata