Негода на Буковині: водій іномарки не впорався з керуванням та в’їхав у дерево

Учора пізно ввечері, 4 квітня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Погорилівка трапилася автопригода з потерпілим. Відразу на місце події виїхали співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції.

Попередньо, поліцейські встановили, що 35-річний водій автомобіля «BMW-X5» не впорався з керуванням та допустив з’їзд автівки в кювет з подальшим зіткненням з деревом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав численні тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували потерпілого до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху зважати на погодні умови:

          кермувальникам радимо обмежити швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції, уникати різкого гальмування та ризикованих маневрів.

          будьте максимально уважними, враховуйте стан дорожнього полотна й ретельно плануйте свої маршрути, зважаючи на погодні умови;

          якщо на вашому авто вже літня гума або ви не впевнені в технічному стані автомобіля чи своїх водійських навичках – не виїжджайте на автошляхи;

          звертаємо увагу пішоходів: переходьте вулицю в призначених для цього місцях, попередньо переконавшись, що поблизу немає рухомих транспортних засобів. Щоб бути більш помітними для водіїв – подбайте про одяг підвищеної видимості зі світлоповертальними елементами.

Пам’ятайте: безпека на дорозі залежить від кожного учасника дорожнього руху.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata