Раптово вибіг на дорогу: у Чернівцях під колеса авто потрапив 6-річний хлопчик

 13 травня, внаслідок наїзду автомобіля «Mercedes» травмувався 6-річний хлопець. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії для встановлення всіх обставин ДТП.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Воробкевича надійшло до поліції близько 13:40. Для з’ясування обставин автопригоди на місце події негано виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські попередньо встановили, що 66-річний водій автомобіля  «Mercedes» допустив наїзд на 6-річного місцевого жителя, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

У результаті ДТП малолітній хлопець отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Триває досудове розслідування.

Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху не нехтувати Правилами безпеки на дорозі. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata