Росія в огні

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає :
-У Єланському гарнізоні Свердловської області вщент згорів штаб дивізії Центрального військового округу (ЦВО)
Представники екстрених служб зараз розбирають завали. Пожежа почалася у кабінеті командира дивізії на другому поверсі будівлі.
Причиною пожежі могло стати замикання проводки, припускають вартові. Цій будівлі вже 50 років і горить вона вже як мінімум вдруге. “Перша пожежа була ще за СРСР, наприкінці 80-х. Тоді згорів лише дах, його потім повністю переробляли”. А цього разу згоріла уся довжелесна п`ятиповерхова будівля до тла. Відновленню не підлягає.
Раніше повідомлялося, що у Москві також сталася пожежа у гаражних боксах на території військової частини. За інформацією Telegram-каналу Baza, площа пожежі складала майже 200 метрів квадратних. До гасіння було залучено близько десяти пожежних розрахунків. Постраждалих внаслідок пожежі не було. Займання сталося в одноповерхових гаражних боксах, що розташовані за адресою: вул. 3-я Соколиної гори, будинок 10.
Іще у Москві 19 червня сталася масштабна пожежа на території Центрального ремонтно-механічного заводу в Кузьминках, біля Рязанського проспекту. Центр Москви, фактично.
Вогонь сьогодні спалахнув ще й на одному з балконів Міноборони на набережній Фрунзе. Внаслідок пожежі, на жаль, ніхто не постраждав. Займання загасили столичні екстрені служби.
До цього стало відомо про пожежу в одній із будівель Міноборони за адресою вулиця Знам’янка, будинок 19.

peredplata