У Чернівцях жінка знайшла банківську картку, з якої витратила 12 тисяч грн на власні потреби

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності 52-річної жительки міста Чернівці, яка незаконним шляхом заволоділа коштами місцевого жителя. За цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушниці для розгляду до суду.

В ході досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що на початку травня цього року 52-річна чернівчанка, на одній із місцевих площ, знайшла іменну банківську картку з безконтактною технологією проведення платежів. В подальшому жінка не вжила жодних заходів, щоб знайти власника картки та повернути йому втрачене.

Крім того, порушниця здійснила декілька покупок в аптеках та у місцевих магазинах розраховуючись чужими коштами з привласненої картки на власні потреби. Внаслідок вказаних дій чернівчанка спричинила потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 12 тисяч гривень.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо буковинки за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata