У \”Народному фронті\” назвали заяви Фірташа \”істерикою олігарха, якого позбавляють вкрадених активів\”

У "Народному фронті" назвали заяви Фірташа "істерикою олігарха, якого позбавляють вкрадених активів" Партія «Народний фронт» розцінює заяву Дмитра Фірташа про оголошення \”війни\” українському урядові як \”істерику олігарха, який позбавляється вкрадених у держави активів при потуранні і участі попередніх урядів\”.

Про це йдеться у заяві партії, яку має у своєму розпорядженні УНІАН.

\”Дмитро Фірташ – міжнародний злочинець, на якого чекають американський і український суди. Близька перспектива тюремних нар, а головне – втрата економічної імперії, збудованої на обдиранні української держави у складі міжнародної мафії, змушує афериста кидатися голосними заявами, які можуть налякати хіба що самого Фірташа, який у страху перед українським і американським правосуддям боїться висунути носа із насидженого за кордоном місця\”, – йдеться у заяві.

За словами авторів заяви, саме Фірташ організував посередника «РосУкрЕнерго» з \”грабунку українського бюджету через корупційні російські газові схеми, в які втягував українську владу\”.

У \”Народному фронті\” підкреслюють, що \”новий прозахідний уряд, який відмовився від старих схем, абсолютно не влаштовує Фірташа\”.

\”Злочинець, який нічого не створив, лише крав і наживався, будучи одним із стовпів режиму Януковича, у результаті рішень Уряду втратив вплив на гірничо-збагачувальні і гірничо-металургійні підприємства. Націоналізації за борги підлягатимуть «Рівнеазот» і черкаський «Азот»\”, – підкреслюється в заяві.

\”Уряд на чолі з Прем’єром Арсенієм Яценюком веде реальну боротьбу з олігархами, які продовжують пручатися, намагаючись зберегти вкрадене. Для Фірташа і йому подібних виявилося сюрпризом, що практика домовлянь з попередніми урядами дала збій. Для них дивно, що дольова участь високих державних чиновників завжди гарантувала можливість і далі займатися кримінальним бізнесом. Олігархи пручаються, але їхня «війна» проти Уряду матиме один кінець – їхню тотальну поразку\”, – заявляє \”Народний фронт\”.

Автори також зазначають, що заява про «оголошення війни» прозвучала на телеканалі «Інтер», власником якого є Фірташ, і який він, \”за власним зізнанням олігарха у судовому засіданні у Відні, використовував з політичною метою\”.

\”Не дивно також, що у той час, коли проти українського Уряду воює вся пропагандистська машина країни-агресора, свою нікчемну «зарніцу» в унісон з Кремлем оголошує аферист, для якого Кремль увесь цей час був головним політико-бізнесовим офісом. Якщо Фірташ не хоче приїжджати ані в український суд, ані у американський, йому варто приєднатися до бойовиків так званих ДНР-ЛНР – там відкрито займаються тим, про що говорить Фірташ – воюють проти України\”, – йдеться у заяві.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1086860-u-narodnomu-fronti-nazvali-zayavi-firtasha-isterikoyu-oligarha-yakogo-pozbavlyayut-vkradenih-aktiviv.html

peredplata