В Алма-Аті казахи прийшли на допомогу українцю та розмазали представників “руського міра” по асфальту

В Алма-Аті казахи прийшли на допомогу українцю та розмазали представників “руського міра” по асфальтуВ Алма-Аті четверо росіян вирішили побити українця, але їм це не вдалося через те, що на допомогу українцю прийшла група казахів.
Пише на своїй сторінці у facebook Леонід Швець, передає OnPress.info.
Окрім цього Швець зазначає, що точку в ситуації поставив місцевий поліцейський, який зіскріб залишки “руського міра” з асфальту.
“Вчора на вечірній вулиці в Алма-Аті Андрій Леонідович запитали четвіркою російських чє звідки. Дізнавшись, що з України, четверо залітних новосибірців тут же почали нерівну битву з українським фашизмом в особі мого сина. Хоча, здавалося б, пощастило жити під Путіним – мовчки ковтай сльози сорому та образи, нема чого до нормальним людям приставати.
На біду росіян і на Андрюхино щастя поруч виявилася група хлопців з Шимкента, після чого подія переросла в битву народів проти російського фашизму без найменших шансів для останнього.
Крапку поставили мужні і справедливі алматинские поліцейські, які соскреблі з асфальту залишки руського світу і відвезли їх для подальшого з’ясування, хто тут великий, а хто просто тупий і борзий.
Збиток: у Андрія болить зап’ясті правої ударної руки. А тому що працювала!
Пишаюся сином і прекрасними казахськими хлопцями, які після переможного братання народів ще й підкинули українського хлопця на місце його дислокації через все місто.
Сіктір бар, орыс әлемі, однозначно”, – написав Швец.

peredplata