Саакашвілі розповів, як його сьогодні депортували в Польщу

Саакашвілі розповів, як його сьогодні депортували в Польщу

Михайло Саакашвілі прибув у Варшаву, де його зустріли польські політики, інформує прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ.

У ефірі Ньюсван в телефонному дзвінку Саакашвілі розповів як його викрали в депортували

«В кафе увірвались, посадили в бус. Вони намагались закрити мені очі, завязати руки. Посадили на літак, який довго кружляв по Києву. Висадили в Борисполі, потім підігнали літак, скрутили руки і грубо посадили на нього», – розповів Саакашвілі.

«Маємо зрозуміти, що нас постійно розводять. Ми маємо розуміти, з ким ми маємо справу. Кримінальна справа проти мене – повна фальш. Путін і Порошенко і Іванішвілі хочуть від мене позбутись. Нам треба спокійно реагувати на їх слабість, реагувати силою духу. Це не президент і не мужчина, це підлий барига який хоче занепастити Україну. Це все показує наскільки вони слабкі. Ми обов’язково їх переможемо», – наголосив лідер РНС.

Один з лідерів РНС Сакварелідзе заявив, що боротьба продовжуватиметься з новою силою.

«Навіть якщо нас пересаджають, люди будуть боротись. Звертаємось до міжнародної спільноти – в Україні не буде демократичної держави, адже ця політична еліта вирішила, що може розправитись з будь-ким. Але ми здаватись не будем», – наголосив Сакварелідзе.

Нагадаємо, сьогодні невідомі викрали Михайла Саакашвілі з закладу харчування поруч з офісом РУХУ НОВИХ СИЛ. Одразу ж активісти вирушили до аеропортів Бориспіль та Жуляни, люди у містах в напрямку траси Київ-Львів стали перекривати дороги. Наразі активісти збираються під АПУ, а в областях – під ОДА.

Прес-служба партії РНС

peredplata