Поліція Буковини розслідує ДТП в Новоселицькому районі

Сьогодні вночі внаслідок зіткнення двох транспортних засобів троє людей травмовано. Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та встановлюють причини і обставини аварії. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Уночі 13-го грудня о 23 годині на автодорозі поблизу села Рідківці Новоселицького району зіткнулися вантажівка з легковиком. На місці події працівники поліції встановили, що 45-річний водій «МАНу» рухаючись в напрямку Чернівців, не врахував дорожньої обстановки та не впорався з керуванням в результаті допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ».

В наслідок ДТП 36-річного кермувальника легковика із травмою грудної клітини та двох його пасажирів доправили до лікарні. У 40-річного брата водія лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та рану голови. А 54-річного пасажира із переломом та забоєм нижньої кінцівки госпіталізували до Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги. Водія іншого транспортного засобу лікарі оглянули та відпустили додому.

Медичне освідчення показало, що водії на момент скоєння автопригоди були тверезі.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

 

 

peredplata