На Буковині знову горів сухостій та автомобіль

Чернівецька область: пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували 3 пожежі

5 травня на ст. Ларга Кельменецького району виникла пожежа на відкритій території. Поблизу залізничної колії горіла суха трава. Це помітили залізничники та викликали вогнеборців. Оскільки неподалік місця пожежі знаходився ліс, існувала загроза перекидання полум’я на нього. Рятувальники 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменців ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Вогнеборці запобігли подальшому розповсюдженню вогню й, таким чином, врятували лісовий масив. Внаслідок пожежі згоріла суха трава.

Уночі 6 травня у с. Припруття Новоселицького району сталася пожежа в автомобілі «ВАЗ-2101», що знаходився на приватному подвір’ї. За попередніми висновками фахівців, у моторному відсіку авто трапилося коротке замкнення електромережі. Пожежу виявили власники і повідомили про неї на лінію 101. На виклик прибули рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини з міста Новоселиця, місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Бояни та ліквідували пожежу. В результаті вогонь знищив моторний відсік, лобове скло та частково салон авто.

Також пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували пожежу в господарській будівлі у с. Романківці Сокирянського району – повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata