Фотографії з пекла – колишнього Парижа, столиці Франції Ідея публікації: Людмила Іванова ….

 

Франція руйнується, як писали чеські туристи в 2018 році. Ганьба тим, хто вітав таке передбачуване руйнування.

«Ми приїхали туди не так давно, просто поїхали на вихідні. Ми купили квитки за ціну надзвичайно низьку, але ми не були в Парижі більше 10 років. Ми вирішили освіжити враження, знову вдихнути французьку романтику. Справа в тому, що найнижча ціна на Air France насторожила нас, але нічого подібного ми не очікували »,

«Політ пройшов добре, потім ми сіли на поїзд, який доставив нас в центр, і саме там ми провели випробування першого шок: не тільки північний вокзал був весь завалений сміттям, там не було білого француза! "

 

Крім того, ми поквапилися оселитися біля Сакре-Кер, де ситуація, здається, була ще гірше. Коли ми спустилися в метро, ​​щоб дістатися до основних визначних пам'яток, то раптом виявили, що в вагоні ми з дружиною - тільки білі Це була п'ятниця, близько другої години дня! "

 

«У Луврі, який завжди сповнений роззяв і туристів, тепер порожньо, але навколо озброєні до зубів патрулі. Ці люди дивляться на вас з підозрою і не прибирають палець зі спускового гачка. І це не звичайна поліція, але справжні солдати в парадній формі! Як виявилося, в Парижі майже рік живуть у надзвичайному стані .. »
«На вулицях мігрантів натовп, переповнені магазини, власники яких є біженцями. Звідки взялися багато з них? У Ейфелевої вежі - один. Подивіться всі, крім одного, покриті з ніг до голови мусульмани. Це вибір французів. Територія навколо Ейфелевої вежі кишить африканськими торговцями, арабськими гравцями, жебраками з усього світу і кишеньковими злодіями ».
«Це був жахливий досвід. Я можу собі уявити, що відбувається в Марселі і Кале, де мігранти вже де-факто встановлюють свої власні правила. Прощай, улюблена Франція! Не дай Бог, щоб у нас було щось подібне в Чехії! »

peredplata