На Буковині пожежно-рятувальні підрозділи відкачали 14 тис. 535 м куб. води з подвір’їв, криниць та будівель, що постраждали від паводку

Чернівецька область: рятувальники продовжують роботу в районах, постраждалих від паводку – повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Працівники Служби порятунку продовжують роботу з ліквідації наслідків негоди. Зокрема, пожежно-рятувальні підрозділи задіяні до відкачування води з територій приватних домогосподарств, будинків, криниць, прибирання та розчищення від паводкових наносів подвір’їв. Така робота проводиться у селах Стрілецький Кут, Ревне Кіцманського району, в населених пунктах Новоселицького району та на Вижниччині. Також допомагають рятувальники мешканцям Герцаївського і Заставнівського районів.

1 липня пожежно-рятувальні підрозділи відкачали 14 тис. 535 м куб. води з подвір’їв, криниць та будівель, що постраждали від паводку.

Окрім відкачування води та розчищення домогосподарств, для жителів сіл Банилів та Слобода-Банилів минулої доби було доставлено 2000 л питної води.

Наслідки негоди по області упродовж 1 липня ліквідовували 101 рятувальник, було задіяно 18 одиниць техніки від Управління ДСНС. Роботи тривають.

 

 

peredplata