У Чернівцях вже вдруге “замінували” торговий центр

Поліція повідомляє чернівчан: інформація про замінування торгового центру не підтвердилася

На анонімне повідомлення про замінування торгового закладу в Чернівцях оперативно відреагували поліцейські та аварійні служби. Правоохоронці обстежили всі три поверхи будівлі та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявили. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Сьогодні, 8 липня, на електронну адресу ГУНП в Чернівецькій області надійшов лист про замінування торгового центру по вулиці Героїв Майдану, 71.

На місце події Ситуаційний відділ ГУНП в Чернівецькій області скерував слідчо-оперативні групи Шевченківського відділення поліції і ГУНП, кінологічну та вибухотехнічну служби поліції, аварійні служби та швидку медичну допомогу.

Правоохоронці обмежили доступ до місця події та евакуювали понад 200 людей, які перебували на території торгового центру.

Наразі слідчі Шевченківського відділення поліції вирішують питання про внесення відомостей про неправдиве замінування до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 
 

peredplata