Правоохоронці розшукали безвісти зниклу неповнолітню буковинку.

Нагадуємо: вчора, 24 серпня, до поліції надійшло повідомлення про зникнення 17-річної жительки Сторожинця. Впродовж доби поліцейські розшукали дівчину та повернули її додому.

На пошуки безвісти зниклої було орієнтовано співробітників сектору ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області, особовий склад Сторожинецького відділу поліції та громадськість.

Правоохоронці опитали родичів, друзів і знайомих розшукуваної та перевірили місця її можливого перебування. Поліцейські з’ясували, що дівчина гостювала в своїх знайомих у Вижницькому районі. Будь-яких протиправних дій щодо неї за час відсутності не вчинялося.

Співробітники поліції повернули неповнолітню додому та провели з нею профілактичну бесіду для уникнення подібних випадків у майбутньому. Також правоохоронці попередили батьків дівчини, що за неналежне виконання батьківських обов’язків чинним законодавством передбачена адміністративна відповідальність.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/novini/pravooxoronczi-rozshukali-bezvisti-zniklu-nepovnolitnyu-bukovinku/

peredplata