На Буковині двох безвісти зниклих чоловіків знайшли мертвими.

На Кіцманщині двох безвісти зниклих чоловіків знайшли мертвими.

Про це пише Кіцмань.City

 

22–річний житель села Мамаївці Богдан Покора 4 жовтня пішов із дому в невідомому напрямку і через два дні родичі повідомили поліцію про його зникнення.

Пошуки довгий час були безрезультатними, а 6 листопада місцевий житель у лісовому масиві на березі річки Прут у Мамаївцях знайшов труп, повішений на дереві, про що повідомив поліцію. За інформацією Кіцманського відділу поліції, тіло направлено на судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті. При попередньому огляді ознак насильницької смерті, окрім сліду від мотузки, виявлено не було. Проводиться слідство.

3 листопада пішов з дому з велосипедом пенсіонер з Кіцманя, Омелян Фівчук. Наступного дня його велосипед знайшли на узбіччі дороги з Кіцманя на Дубівці, неподалік кільця.

7 листопада тіло чоловіка біло знайдено в лісосмузі за півтора кілометри від кільця. Попередній огляд не виявив ознак насильницької смерті, тіло відправили на судово-медичну експертизу.

Що робити, якщо ви помітили схильність до суїциду у близьких?

Якщо у близької людини помічені схильності до суїциду, то найкраще, що можна зробити, – допомогти їй отримати кваліфіковану допомогу від спеціалістів.

У процесі спілкування варто:

– не панікувати;

– бути відкритими, давати розуміти людині, що вона цінна для вас;

– проявляти підтримку та розуміння;

– не знецінювати особу та її переживань;

– уникати споживання алкоголю та інших психоактивних речовин;

– давати зрозуміти, що з кризового стану/важких переживань є вихід;

– не тиснути, а в турботливій формі пропонувати допомогти особі отримати допомогу.

peredplata