На Буковині підліток у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння збив насмерть пішохода

На Буковині підліток у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння вчинив смертельну ДТП: йому повідомлено про підозру – Чернівецька обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури 17-річному водію, що скоїв дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинув 27-річний чоловік, повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

За даними слідства, 9 листопада  2020 року неповнолітній водій автомобіля на іноземній реєстрації перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, не впоравшись з керуванням, допустив наїзд заднім лівим колесом на пішохода. Від отриманих травм чоловік помер на місці пригоди, а правопорушник втік з місця скоєння злочину.

Подія трапилась в селі Горбова Герцаївського району Чернівецької області.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області.

peredplata