Чернівецька область: упродовж вихідних ліквідовано 12 пожеж

Більша частина пожеж, котрі виникли під час вихідних днів, сталася у житловому секторі. Так, уранці 31 січня на вул. Варшавській у місті Чернівці загорівся житловий будинок. Пожежу помітили сусіди – в той момент з перекриття будинку йшов дим, площа пожежі склала 80 кв. м. За викликом на місце події прибули рятувальники 2 і 3 державних пожежно-рятувальних частин міста Чернівці. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали на момент прибуття, і врятували від полум’я житловий будинок. Вогонь знищив перекриття, покриття будинку, меблі, домашні речі. Попередня причина пожежі – порушення правил монтажу печі та димаря.

Також рятувальники виїжджали на пожежу в господарській будівлі у селі Зелений Гай Новоселицького району. Повідомлення про те, що горить споруда, надійшло на спецлінію 101 увечері 31 січня. Оскільки на подвір’ї ніхто не проживав, пожежу помітили сусіди, коли більшу частину споруди вже охопив вогонь. Рятувальники з міста Новоселиці та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Бояни ліквідували пожежу на площі 150 кв. м. Вогонь знищив сіно і дрова, що були всередині будівлі, частково покриття і речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Окрім цього, вогнеборці упродовж вихідних ліквідували пожежі в Кельменецькому, Хотинському, Сокирянському районах та обласному центрі.

Управління ДСНС України у  Чернівецькій області

peredplata