На Буковині в переметах застряг шкільний автобус з дітьми

Вижницький район: рятувальники відбуксирували шкільний автобус, в якому перебувало 10 дітей, а також легковик і вантажівку – Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Уранці 16 лютого допомога рятувальників знадобилася у селі Черешенька Вижницького району. Неподалік цього населеного пункту на переметеній ділянці польової дороги застряг шкільний автобус. Усередині на той момент перебував водій та 10 учнів, котрі саме їхали на навчання у місто Вижниця.

Щоб визволити людей на засніженій дорозі на місце події виїхав черговий караул 4 державної пожежно-рятувальної частини міста Вижниця.

Рятувальники відбуксирували шкільний автобус з польової дороги на проїжджу частину автошляху, після чого водій продовжив рух самостійно.

Також у селі Багна Вижницького району рятувальники буксирували мікроавтобус, який внаслідок снігових заметів не зміг самостійно продовжити рух автошляхом.

Окрім автобусу, рятувальники надавали допомогу водієві легкового автомобіля, який застряг на переметеній ділянці дороги. Обидва транспортні засоби рятувальники  відбуксирували за допомогою спецавтомобіля на безпечну ділянку дороги.

 

 

peredplata