Фінальний співочий конкурс “Євробачення”!.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Роттердама:
-Через кілька годин у Нідерландах розпочнеться фінальний співочий конкурс “Євробачення”!
Український гурт Go_A і його солістка Каруся Павленко є найкращими у світі (принаймні цього вечора) і сьогодні це повинен визнати увесь Європейський континент та жюрі конкурсу “Євробачення”.
Українська діаспора, а вона у світі не маленька, має віддати усі свої голоси за Україну. І зрозуміло, що жодного голосу Росії.
Сподіваюсь, що наші співвітчизники в Україні знають як працює система оціннювання “Євробачення”. За Україну вони не можуть голосувати, тому повинні віддати свої голоси будь-яким учасникам конкурсу окрім…, звісно кого. Хоча ми мусимо зрозуміти і змиритись з тим, що переважна більшість окупованого Донбасу і Криму все ще голосуватимуть за виконавців з Росії. Однак не думаю, що їх голоси зроблять погоду на цьому щоу.
Свого часу я кілька разів писав пояснення тексту старовинної української веснянки, присвяченій Богу і Духу лісу – Шуму. Шкодую, що у нідерландськомовному тексі я мало відвів уваги коноплі-конопеличці. У нідерландців з давніх давен особливе сентиментальне ставлення не лише до тюльпанів, але й до конопельки-конопелички. Думаю, що нідерландці нас зрозуміють і віддадуть свої голоси на користь Україіни.
На зображенні може бути: 2 людини
 
 

peredplata