Підпалив будинок, де була дружина та й пішов: буковинцю загрожує 10 років тюрми

Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо буковинця, який підпалив будинок

На момент загорання в помешканні перебувала його дружина. Незважаючи на загрозу її життю, чоловік залишив жінку в небезпеці й покинув будинок. За такі дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Інцидент стався 26 червня цього року в селі Задубрівка Чернівецького району. Співробітники відділення поліції № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що ввечері того дня у 26-річного місцевого жителя виникла суперечка із дружиною.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та емоційного збудження, чоловік вирішив залякати її. Зловмисник облив бензином двері кімнати, де перебувала дружина, а також підлогу в коридорі і підпалив. Переконавшись, що речі загорілися, чоловік утік. Жінці вдалося вийти з кімнати й самотужки загасити полум’я.

Під час досудового розслідування поліцейські зібрали всі необхідні докази причетності чоловіка до кримінального правопорушення. Слідчі поліції повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Також за матеріалами проведеного розслідування правоохоронці склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду.

 

peredplata