У Чернівцях змінили рух тролейбусів

У Чернівцях змінили рух тролейбусів №№2 та 4. Це пов’язано з ремонтом мереж на перехресті вулиць Хмельницького та Університетської.

Про це Суспільному повідомила прессекретарка міськради Анастасія Кокоячук.

Тролейбуси №2 починатимуть рух з кінцевої зупинки “Гравітон” і їхатимуть до кінотеатру “Чернівці”. Звідти повертатимуть на вулицю Бандери, доїжджатимуть до Соборної площі та повертатимуть Героїв Майдану, після чого – їхатимуть до перехрестя проспекту Незалежності та вулиці Головної. Головною тролейбуси рухатимуться до зупинки Гоголя, яка буде кінцевою. На Центральній площі повертатимуть на Руську за звичним маршрутом.

Водночас тролейбуси за маршрутом №4 курсуватимуть від Гравітону до Музею народної архітектури і побуту. Раніше тролейбуси курсували до Чернівецького національного університету.

Також тролейбус №1 їхатиме до вулиці Бандери, а тролейбус №8 – до Соборної площі.

Рух змінять з 4 до 13 вересня.

Також у Чернівцях через ремонт дороги на вулиці Головній тролейбуси №3, 3-А, 6 та 6-А змінили маршрут.  7 вересня вони не їздитимуть до кілець “Коровія” та “Південно-Кільцева”.

7 вересня до 15:00 тролейбуси їхатимуть до кільця “Коровія”, а після 15:00  за маршрутом:

  • Тролейбуси №3 та 3-А з вулиці Головної на перехресті проспекту Незалежності повертатимуть на проспект, розвертатимуться на кільці біля готелю “Турист” і назад повертатимуть на вулицю Головну, після чого їхатимуть до Дріжджзаводу.
  • Тролейбуси №6 та 6-А їхатимуть з Соборної площі до вулиці Комарова, там розвертатимуться на кільці, поблизу ринку “Нива”.

Джерело: Суспільне Буковина

peredplata