На Буковині внаслідок ДТП загинули двоє людей

Дорожньо-транспортна пригода сталася в Дністровському районі. Внаслідок зіткнення з мікроавтобусом водій мотоцикла та його пасажир отримали травми, які є несумісними із життям. Слідчі ГУНП в Чернівецькій області розпочали кримінальне провадження і з’ясовують обставини аварії.

На місці автопригоди працювали співробітники Слідчого управління ГУНП і слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що 19 вересня приблизно о 4 годині ранку в селі Владична 20-річний мотоцикліст допустив зіткнення з мікроавтобусом «Renault Master» під керуванням 57-річного жителя міста Кам’янець-Подільский Хмельницької області. Внаслідок аварії водій та 19-річний пасажир мотоцикла загинули на місці події.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі тривають першочергові слідчі дії.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

 

peredplata