У Чернівцях поліція розшувала водія, який скоїв смертельне ДТП і втік

Поліцейські оперативно розшукали водія, який у Чернівецькому районі на смерть збив пішохода та втік після ДТП
 
Сьогодні вранці, 4 лютого, до поліції звернувся житель Рівного та повідомив, що на проїжджій частині автодороги М-19 у селі Лашківка виявив тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Медики, які приїхали на місце інциденту, констатували смерть пішохода. Правоохоронці встановили особу загиблого та швидко знайшли водія, причетного до аварії.
Потерпілим виявився 77-річний місцевий житель. Кермувальник після скоєння ДТП втік з місця пригоди, не надавши допомоги буковинцю, та намагався переховуватися від правоохоронців. На розшук водія було орієнтовано всі наряди поліції Чернівецької області.
За результатами оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили автомобіль, на якому було скоєно аварію зі смертельними наслідками. Протягом пів години правоохоронці розшукали водія – 20-річного жителя села Лашківка. Наразі правоохоронці здійснюють усі необхідні слідчі дії для встановлення остаточних причин і обставин ДТП.
Співробітники поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
 
 

peredplata