Щоб не ганьбив?! Нардепу заборонили паркувати велосипед біля ВР

Щоб не ганьбив?! Нардепу заборонили паркувати велосипед біля ВРПаркувати велосипеди біля Верховної Ради не можна, навіть нардепам. Щоб не ганьбилися?!

На території Верховної Ради України заборонено паркувати велосипеди. Про це повідомив народний депутат «Батьківщини» Олександр Бригинець на своїй сторінці в Facebook.

– Мені відмовили у паркуванні велосипеда на території будівлі ВРУ на вул. Грушевського, 5. Але на моє прохання зроблять велопарковки на території будівлі на вул. Банкової, 6-8 (Комітет ВРУ з питань культури, де я працюю) і в господарському дворі адмінбудівель на вул. Садовій, 3, 3-а та Шовковичній, 4 (навпроти Парламенту, де знаходяться приміщення фракції «Батьківщина», в яку я входжу), – повідомив нардеп.

– Шкода, що я як рядовий нардеп не можу наполягти на створення велопарковки на Грушевського, адже цей двір використовують тільки для заїзду службового Автотранспорту, який обслуговує керівництво ВРУ, голів комітетів і фракцій. Тому у дворі будівлі облаштувати паркувальний майданчик для велосипедів немає можливості. Залишається тільки сподіватися, що рано чи пізно в ВРУ з\’явиться службовий ВЕЛОтранспорт, якими зможуть користуватися не тільки керівники ВРУ, голови комітетів і фракцій.

peredplata