Чернівецькі книгарні. Суд в Києві програно

Чернівецькі книгарні. Суд в Києві програноЯк повідомляє юрист та правозахисник Марина Слободянюк, сьогодні, 25 квітня, на судовому засіданні, яке в загальному тривало до 5 хвилин, суд виніс рішення про відмову останньому директору, що оскаржує реорганізацію книжкових магазинів – директору Лучаферул. Про це вона повідомила в мережі Фейсбук.

Марина СЛОБОДЯНЮК

Беру свої слова з приводу адекватності суддів Господарського суду назад.

Сьогодні, після судового засідання, яке в загальному тривало до 5 хвилин, суд виніс рішення про відмову останньому директору, що оскаржує реорганізацію книжкових магазинів – директору Лучаферул, бо директор Букініста і Науки (Лібанова і Барановська) звільнені, тому не могли виступати в Господарському суді, а довіреність Лібанової новопризначений Добржанський відкликав, а директор Технічної книги добровільно здалася. Клопотання про зупинення розгляду справи, оскільки справа про поновлення Лібанової знаходиться у касації, суд не задовільнив. Клопотання про виклик директора Науки, щоб вона пояснила, чому вона відмовилася від позову, також залишили без уваги. Суд залучав прокуратуру Чернівецької області, проте чомусь сьогодні у засіданні навіть не згадав про це. Журналістам, що збиралися робити відеофіксацію, відмовили у репортажі.

Після заслуховування позиції сторін, судді попросили сторони залишити зал засідання, а після відразу почалося оголошення вступної і резулятивної частини рішення.

В Чернівцях призначене на сьогодні засідання сесії Чернівецької обласної ради навіть перенесли на завтра.

Таке у нас судилище, а не суд.

Після 30 подаємо апеляцію.

peredplata