Регіонали зірвали сесію Чернівецької обласної ради КОМЕНТАР БУРБАКА

Регіонали зірвали сесію Чернівецької обласної ради КОМЕНТАР БУРБАКАНайбільша фракція партії регіонів в Чернівецькій обласній раді не повернулась на пленарне засідання після перерви. Роботу ради було заблоковано. Перед цим голова Чернівецької ОДА та головний регіонал краю Михайло Папієв відвів під руку на каву Івана Шилепницького, який щойно вийшов зі складу фракції \”Батьківщина\”. І на сесії не повернувся.

Можливо, Михайло Папієв пішов домовлятися з Іваном Шилепницьким, аби той знову очолив раду? Бо ж сьогодні темою номер один була ймовірна відставка нинішнього голови облради Гайничеру.

Побачимо

Світлина Молодий буковинець

Ось як прокоментував ситуацію народний депутат Максим Бурбак:

Папієв остаточно втратив контроль над своєю фракцією! Певно Гайничеру не захотів виконувати роль запас нього аеродрому та відмовився написати заяву про складання повноважень голови облради. До трону дуже швидко звикаєш, правда ,Михайле Івановичу? В цьому випадку вислів моряка Папая, керманича напівзатопленоі шхуни \” Край , де варто жити\”, який неодноразово підтверджувався по вдношенню до членів своєї команди, : \” Поматросіл і бросіл\” наштовхнувся на айсберга досвідченого та демократичного голови облради, який завжди буде відстоювати інтереси кожного депутата( й про себе незамінного та лучєзарного не забути). Да, тепер у Папієва немає правоохоронних важелів для аргументаціі своєї єдиної та правильноі лінії партіі! Первинні регіонали згадають йому всі його \”перемоги \”на владному Олімпі!!! 2- га серія фільму\” Черговий ляльковий голова облради\” буде під назвою :\” Романюк та Федорович спішать на поміч\”.Відповідь на питання :\”Кому?\”, ви знаєте .
P.S. Цікава тенденція, очільники області все частіше використовують фейкові повідомлення в ЗМІ для аналізу настроїв у політ середовищі області.Чи гроші закінчилися, чи Галиць обкатує нові-забуті технології, чи Костік Бондаренко виграв тендер на надання політтехнологічних послуг? Заклик до всіх журналістів:\” Друкуйте новини з того табору лише після письмових прес- релізів\”.:))

peredplata