Як Москаль привів на Буковину Куліша

Як Москаль привів на Буковину КулішаЗАПИТАННЯ:-Пане Москаль! Прошу відповісти на таке запитання: в якому регіоні Вам працювалось найкомфортніше і чому?

ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ

Я працював на Заході України, на Сході, на Півдні, в Центральній Україні та в Києві. Ніде в мене не було ніяких проблем.

Я сьогодні спокійно приїжджаю в Крим, Луганськ, Дніпропетровськ, Ужгород. Я ніколи не чув, щоб хтось в спину мені кричав образливі слова. Завжди люди вітаються, розмовляють. Так само і при зустрічі в Києві.

Єдине, коли перед призначенням Куліша вже було прийняте рішення про призначення мене головою Чернівецької ОДА, я сказав Рибачуку, колишньому голові Секретаріату президента України, що не маю великого бажання їхати працювати на Буковину, у свій рідний край, бо там родичі, куми, свати, знайомі. Комусь в чомусь не допоможеш, не так скажеш, – одразу будуть образи, прокльони. В інших регіонах я нікому нічого не був винен, як і мені ніхто нічого винен не був. Тому я сказав: поговоріть з Кулішем. Якщо він згідний, то я краще поїду в Крим. Що і відбулось.

Люди скрізь нормальні, незалежно від географічного розташування регіонів. Я завжди дотримувався і дотримуюсь думки, що немає поганих людей. Є бездарні, безтолкові і недолугі керівники, які заганяють людей в тяжку економічну, соціальну та політичну ситуацію.

peredplata