Комуністична партія – партія вседозволеності і безкарності

Комуністична партія  – партія вседозволеності і безкарностіЦе вже не перший і, мабуть, не останній матеріал щодо Комуністичної партії України. Адже окремі її члени та очільники просто ганьблять українську землю, українських людей, українську історію. А ті, хто продовжує ходити до тієї партії, голосувати за неї чи за її висуванців, опосередковано підтримують її політику. І тією мовчазною згодою дають добро на нові «подвиги» комуністів в Україні: відкриття пам’ятників тиранам, паплюження історії, ганьблення всього українського.

Та хай цим мовчазним сподвижникам партії, яка нищила українство, Бог буде суддею. Але тим, хто знущається з історії України, суд має бути мирський і справедливий. Ми звернулись до всіх можливих інстанцій після того ганебного паплюження пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років депутатами верховної ради від КПУ, коли вони не встали на хвилину мовчання в пам’ять про невинно убієнних. Ми просили, аби партію заборонили, а депутатів притягнули до відповідальності. Та де там.

Звернулись до верховної ради із заявою, аби та здійснила перевірку законності дій депутатів та першого заступника голови ВРУ й притягнула їх до відповідальності за порушення чинного законодавства. З ВР нашу заяву скерували до комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності верховної ради.

За підписом голови комітету Володимира Макеєнка ми отримали відповідь, у якій йдеться, що комітет розглядає питання, пов’язані з наданням висновків щодо певних дій народних депутатів лише у випадках, передбачених законом «Про статус народного депутата» та регламентом. І зазначили, що посадові особи зобов’язані діяти на підставі, у межах повноважень й у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. І все. Байдуже, що, згідно з тим же таки законом «Про статус народного депутата», той зобов’язаний дотримуватися законів. А закону України «Про Голодомор 1932-33 років» ніхто не відміняв. Отже, він є обов’язковим до виконання усіма. В тому числі й комуністами. В парламенті просто тупо від нас відписались.

Так само, як і в Генеральній прокуратурі України. Там тільки уточнили, що за верховною радою та її посадовими особами прокурорський нагляд не здійснюється. А на нашу вимогу через суд вимагати заборони КПУ відповіли, що в нашій заяві «не наведено конкретних обставин, які б свідчили про порушення вимог чинного законодавства» партією.

Тому й маємо таку партію (і не одну), якій все дозволено і яка не несе за свої дії жодної відповідальності. Тому, напевно, чи не всі нинішні чиновники України – вихідці з комуністичного партійного лона. І всі є дітьми Лєніна.

Тим часом партія, яка буцімто сповідує комунізм, та її лідери живуть у розкошах. А на мітингу до 1 травня роздає своїм «прихильникам» за участь у заході по 50 грн. Тому й першотравневе гасло у народі вже видозмінили: «МИР. ТРУД. МАЙбах*»

Надія ВІРНА

*Майбах – автомобіль класу люкс вартістю кількасот тисяч єврів.

peredplata