\”Михайлішин ніколи не буде мером, сером і пером, а залишиться в пам’яті чернівчан тільки «хером»\”, – Геннадій Москаль

\"Михайлішин ніколи не буде мером, сером і пером, а залишиться в пам’яті чернівчан тільки «хером»\", - Геннадій МоскальГеннадій Москаль нарешті прокоментував слова секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина з приводу його заяви про смотрящого в Чернівцях.

Прокоментуйте реакцію на ваше викриття смотрящого на Буковині від Віталія Михайлішина:

– Мені соромно, що такий депутат із Чернівців представляє в Києві нашу громаду міста, – каже Михайлішин. – Мені просто соромно, що це – колишній генерал міліції, який спілкується такою мовою… Що означає \”смотрящий\”? Я не розумію, хто це такий. Це жаргон у якихось кримінальних фільмах (подібну риторику щодо заяви Москаля ми чули від самого Василя Продана, – \”Час\”). Про якихось бандитів… Мені особисто соромно за те, що хтось прочитає з інших міст таку інформацію. Проста некомпетентність людини. Що тут ще сказати? Через таких людей потім в людей з’являється недовіра до влади, недовіра до міліції. Мені соромно за цю людину. Я думаю, що це, мабуть, пенсійний вік трохи \”переграє\”.

– \”Смотрящий\” – я цього не розумію. Особисто для мене це неприємно. Місто розвивається, працює, школи ремонтуються, садочки відкриваються, дороги ремонтуються. Я готовий навіть це людині в обличчя сказати. Я би навіть це назвав \”оборотень в погонах\”. Знаєте, як це пишуть зараз? Важко подумати, що це за генерал і чим займався, коли працював у міліції.

ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ

Якщо пан Михайлішин не розуміє слова «смотрящій», хай сходить на кафедру російської мови Чернівецького університету або купить відповідні словники.

І хай не робить з себе «дьордія» — він же сам дав Василю Продану кабінет у приміщенні міськради. Нагадаю, що член виконкому – це не посада, а робота на громадських засадах. Мені цікаво, хто платить за використання цього кабінету? І взагалі на що Василь Продан живе без посади?

А якщо Михайлішину «соромно» за мене, хай натре очі цибулею й поплаче. Михайлішин ніколи не буде мером, сером і пером, а залишиться в пам’яті чернівчан тільки «хером». До речі, те, що він поц, встановив навіть суд, куди він же й звертався.

Я на його місці давно б написав заяву на звільнення. І хай не морочить голови людям, а відповість на одне питання: коли в Чернівцях будуть вибори? Чому він особисто, «смотрящий» і Борисов роблять усе, щоб вибори не відбулися? Свій рейтинг він показав на парламентських виборах.

Після такої «довіри» громади йому треба почекати, коли прибуде вода в Пруті, піти і втопитися.

peredplata